Beharmony - Shop
Beharmony - Shop
Produktaanbod voor een transitie van dualiteit naar onvoorwaardelijke liefde.

Schijn ver met dit kracht juweel

Het juweel van harmonie, is een product van de productlijn ®BeHarmony van Cathy Camertijn. Het is een productlijn die vertrekt van 1 zelfde symbool namelijk het zelf ontworpen labyrint. Het labyrint brengt harmonie in jezelf en in je omgeving. Dit labyrint kent verschillende toepassingen. 1 ervan is dit mooie juweeL Jij kiest de energie die je nodig hebt om jouw mooie missie in de wereld te zetten en dit vanuit een vrouwelijke energie. Luister en kijk even naar onderstaande video en gun jezelf dit krachtsymbool.

Aankopen
Aankopen

Wat klanten zeggen: 

"Zeer fijn om te dragen. Het past bij elk kledingstuk (Annemie 2020)". "Krachtig, ik voel de energie doorstromen tot aan mijn hart (Sandrine 2021)". "Ik draag het altijd. Ik heb een eigen goudenketting genomen die echt ter hoogte van mijn hart komt. Het goud doet me schijnen (Marcelle 2020). "Ik kijk je elke dag aan en voel de kracht die je geeft (Cathy 2020).

Ben jij de volgende?

Aankopen
Added to cart
- Er was fout bij het toevoegen aan de bestelling. Gelieve later opnieuw te proberen.
Toegevoegd aan je bestelling
- Er is een foutmelding. Gelieve later nog eens terug te proberen.
Verwijder deze bestelling
- Kan dit product niet verwijderen. Gelieve later nog eens opnieuw te proberen.
Beharmony Onr BE0871944084, Rek nr: BE09973383123257, +32 497 59 33 92, cathy@stiltetijd.be, Harmonielaan 2b, 2960 Brecht