Beharmony - Shop
Beharmony - Shop
Produktaanbod voor een transitie van dualiteit naar onvoorwaardelijke liefde.

Wil je meer weten over chakra's? Lees dan even verder

Als geschoolde Malva energetisch therapeut werk ik met 12 chakra's. De eerste 7 zijn de meest gekende onder ons. Namelijk vertrekkende van het basis chakra tem het kruin chakra. Vanuit de Malva leer werk ik ook nog met de 5 nevenchakra's met als kers op de taart, het schouderblad chakra. 

De chakra's liggen in het etherisch lichaam 1,5 cm boven het fysieke lichaam en zijn een exacte kopie van ons fysieke lichaam.

Chakra's zijn draaiende energie centra die verbonden zijn aan de fysieke organen van ons lichaam. Ze vormen een verbonden energetisch netwerk dat alles met alles verbindt. Als er dus een blokkade is in 1 chakra zal dit ook doorwerken de werking van de andere.


70% van de klachten zijn stress gerelateerd. Deze klachten kunnen fysiek, emotioneel of psychosomatisch zijn.


De charka's behandel ik met mijn handen op het lichaam, zonder het lichaam aan te raken tot en met op afstand. Heb je zelf klachten en wil je hier op een energetische manier aan werken en dieper gaan kijken naar de oorzaken ervan? Maak dan een afspraak.


Ontmoetende groeten

Cathy Camertijn


Plan een intake in

Heal je chakra's d.m.v. vingerlabyrinten: ga zelf aan de slag

Ik heb een zelf healing boek geschreven waarin je zelf een helende reis doorheen je chakra's kan maken. Dit boek begeleid je door de verschillende thema's van de 12 chakra's. Je kan het boek kopen en zelf de wandelingen maken of samen met een kleine groep gelijkgezinden een 12 weken traject volgen "Ontdek je graal" waar we deel samen en apart doorheen de chakra's met intensievere begeleiding.

Meer weten over vingerlabyrinten

Chakra kruiden thee's

Op basis van mijn Malva kennis en in samenwerking met Eef Wouters van Bee@denhof, erkende herboriste, heb ik unieke krachtige chakra thee's laten samen stellen. Ik heb thee's die inwerken op de chakra's en thee's die inwerken op de aura. Het zijn de pure kruiden die afkomstig zijn van hun oorspronkelijke habitat en waar geen aroma's aan toegevoegd zijn. PUUR dus.

Maak kennis met kruiden thee's

Hou je van technologie zoals quantum technologie en frequentie therapie? Werk dan met een healy. 

Je kan deze huren voor een week of langer. De healy bevat meer dan 120 frequenties die verschillende klachten behandelen. Medisch gecertificeerd voor chronische pijnen, gewrichten, mentale stoornissen, slaapproblemen en angststoornissen. Al meer dan 100.000 gebruikers met schitterende resultaten. Op de healy vind je ook een programma reeks voor de 7 chakra's.

Meer weten over healy
Added to cart
- Er was fout bij het toevoegen aan de bestelling. Gelieve later opnieuw te proberen.
Toegevoegd aan je bestelling
- Er is een foutmelding. Gelieve later nog eens terug te proberen.
Verwijder deze bestelling
- Kan dit product niet verwijderen. Gelieve later nog eens opnieuw te proberen.
Beharmony Onr BE0871944084, Rek nr: BE09973383123257, +32 497 59 33 92, cathy@stiltetijd.be, Harmonielaan 2b, 2960 Brecht